BEKIJK HIER DE MODELLEN

Woutech Machines is dé specialis in het produceren van machines om op mobiele wijze melk te doseren aan kalveren in alle leeftijden. Met een Woutech Machine kiest u voor zowel lichamelijke als geestelijke ontlasting. Doordat bij het gebruik van een machine het trekken aan de slang verleden tijd is, is er weinig tot geen sprake meer van lichaamsbelasting tijdens het voeren. En dat terwijl dit niet ten kosten gaat van uw aandacht voor de dieren. Op een Woutech Machine heeft u namelijk een prima overzicht over de kalveren. De melk kan snel en exact tot op 0,1 liter nauwkeurig worden gedoseerd en afhankelijk van de voercomputer zal dit u, in verschillende mate, geestelijk ontlasten.

Alle voermachines zijn robuust en worden geheel uit roestvast staal vervaardigd. Ook worden ze modulair opgebouwd, ieder bedrijf is immers uniek en heeft daarmee andere behoeften. Bent u benieuwd naar de verschillende machines die Woutech Machines kan leveren? Hieronder vind u een overzicht van de verschillende machines en hun eigen kernmerken. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

ONZE UNIEKE WOUTECH VOERMACHINES

Woutech Voermachines is dé specialist op het gebied van het doseren van melk op een mobiele manier. Dit voor kalveren van alle leeftijden. Doordat elke leeftijd en elk kalf een verschillende behoefte heeft, hebben wij een aantal unieke machines ontwikkeld. Hiernaast vind u een overzicht van de machines die Woutech heeft ontwikkeld.