NIEUW GEZICHT WOUTECH VOERMACHINES

Barneveld/Ermelo – Vanaf 1 januari 2023 zal Woutech een nieuw gezicht krijgen. Na 13 mooie jaren zal Coen van Woudenbergh namelijk het stokje gaan overdragen aan het duo Frans Bostelaar en Gertjan van Bentum waarbij Gertjan de uitvoering voor zijn rekening zal nemen.  

Woutech is al bijna 13 jaar een begrip in de kalverensector. Met zijn machines om op mobiele wijze melk te doseren aan kalveren in alle leeftijden, met bijpassende voercomputers, heeft Woutech al menig kalverhouder zowel lichamelijk als geestelijk mogen ontlasten. Door de jaren heen zijn de machines doorontwikkeld en aangepast zodat er nu een aanbod is van vijf verschillende machines, elk weer met een legio aan persoonlijke optie mogelijkheden en drie verschillende voercomputers. Kortom, voor iedere situatie is de perfecte machine samen te stellen.

Ook Frans Bostelaar en Gertjan van Bentum zijn geen onbekenden in de kalverhouderij. Daar waar Frans zijn sporen in de sector heeft verdiend met zijn bedrijf Frens Esveld waarbij hij staat voor kwaliteit en goede service, is Gertjan van jongs af aan betrokken geweest bij de kalverhouderij van zijn ouders. Na zijn opleiding werktuigbouwkunde werkt hij nu ook al enkele jaren als monteur in de kalverensector. 

Coen zal, onder de naam WT Metaal en Techniek, verder gaan in de metaalsector maar zal in de eerste periode ook nog betrokken blijven bij Woutech. We vertrouwen er gezamenlijk op dat Woutech bij Frans en Gertjan in goede handen is en dat de klanten kunnen blijven genieten van de vertrouwde service. 

Van links naar rechts: Frans Bostelaar, Gertjan van Bentum en Coen van Woudenbergh

MEER INFORMATIE OVER ONZE MACHINES?